Aktuální vládní nařízení - tréninky od 26.4.2021

Vzhledem ke zlepšování epidemiologické situace dochází k postupnému uvolňování opatření, ve kterých se jako obvykle není úplně jednoduché vyznat. Nicméně dle vyhlášených balíčků je aktuální opatření následující.

Je velmi pravděpodobné, že toto opatření bude platit cca 1 – 2 týdny a pak bude upraveno.

Organizovaný amatérský sport dětí a mládeže venku po dvojicích, celkem max 12 osob (6 dvojic) na sportovišti o výměře min 15m² na 1 osobu s podmínkou testování, kontroly dodržování hyg. epid. režimu a sledování výskytu nákaz v klubech (oddílech). – viz. web vlada.cz – Balíček 1

V týdnu od 26.4.2021 tedy obnovujeme činnost a tréninky budou probíhat na kurtech v areálu SK Prosek s následujícími opatřeními:

  • Maximální počet svěřenců na tréninku 12, minimálně 15m² na osobu – trénink max. 12 osob bude tedy probíhat vždy na dvou kurtech tak, aby byl dodržen limit prostoru na jednu osobu – vzhledem k tomu budou tréninky ktarší, cca 1 hodinu, aby se stihli vystřídat na kurtech všechna družstva
  • Testování – na tréninky mohou dorazit ti svěřenci, kteří budou otestováni, stačí antigení test, případně testování ve škole pokud jsou kluci na prvním stupni ZŠ, případně prohlášení o prodělání Covidu v posledních 90 dnech – prosím proto rodiče o zaslání čestného prohlášení o provedení testu na email volejbalprosek@gmail.com tak, aby nebyl starší než 5 dní, tedy ideálně vždy v pondělí (začátkem týdne).

V případě že nebudete chtít za těchto podmínek svého syna na tréninky posílat prosím také informaci do emailu.

Opatření se budou pravděpodobně týden od týdne měnit.

Rozpisy tréninků na týden od 26.4. budou zveřejněny na našem webu nejpozději v neděli 25.4.2021. Každé družstvo by mělo mít v tomto týdnu 1 až 2 tréninky pokud to počasí umožní.

Autor: , Článek se týká těchto družstev: st-zaci,ml-zaci,kadeti,juniori,pripravka


Vložte komentář či dotaz

Vložte komentář. Pole označená * jsou povinná. Před odesláním komentáře si musíte prohlédnout jeho náhled.